Man skal tage sin egen medicin, hånden på kogepladen, skin in the game. Kært barn har mange navne.
Jeg har altid godt kunnet lide, når ledelsen, i de selskaber jeg investerer i, har en aflønning, som er tæt forbundet med de resultater, de skaber. Det sikrer fokus på langsigtet værdiskabelse. 📈

I en artikel i Børsen d. 22/8, slår jeg derfor på tromme for, at man som porteføljeforvalter også ensretter interesserne med sine kunder ved at investere sammen med dem. Hvis vi skal stille skrappe incitamentskrav til selskaberne, vi investerer i, så må man også selv følge princippet. Det er sund fornuft.

👉 Artiklen fokuserer naturligvis også på, hvorfor selskaber af høj kvalitet er attraktive som langsigtet investering. Blandt andet nævner jeg det amerikanske selskab MSCI. Vidste du at Henry Fernandez har været CEO for MSCI siden 1998 (!), og ved du, hvor meget han ejer af MSCI?

Svaret er 2.6%, svarende til 1.1mia. USD eller lidt over 7mia. DKK. Det er vist det, man kalder for begge hænder på kogepladen. MSCI blev først børsnoteret i 2007 til en pris på 18 USD per aktie. I dag kan man købe den for 527 USD. 👏 Godt gået Henry og team MSCI.

Du kan læse artiklen fra Børsen på linket herunder.

https://lnkd.in/eDpPpJ-d

Er du mere interesseret i MSCI, så har vi tidligere skrevet om selskabet her